Steun ons

Strijd samen met World Child Cancer tegen kinderkanker

Kanker is een strijd die niemand zou moeten voeren, laat staan een kind.

Het woord ‘kinderkanker’ gaat door merg en been. Het herinnert ons aan de kwetsbaarheid van het jonge leven en de onvoorstelbare uitdagingen waarmee deze kleine strijders en hun families worden geconfronteerd.

Wist je dat kinderkanker een van de voornaamste doodsoorzaken is bij kinderen over de hele wereld? Een schokkende realiteit die we niet kunnen negeren. Maar met jouw hulp kunnen we hier verandering in brengen!
Elk jaar staat september staat in het teken van bewustwording rondom kinderkanker. Een maand om stil te staan bij de heldhaftige gevechten die dagelijks worden geleverd door kinderen en hun geliefden. Een kans om het verschil te maken voor diegenen die in de schaduw vechten tegen deze slopende ziekte.
Laten we niet alleen in september, maar het hele jaar door actie ondernemen. Samen kunnen we een wereld creëren waar elk kind met kanker de zorg en behandeling krijgt die hij of zij verdient. Doe nu mee en maak het verschil!

Onze visie is helder en duidelijk: een wereld waarin elk kind met kanker gelijke kansen heeft op behandeling en zorg. Dit is niet zomaar een droom, maar een haalbare realiteit als we onze krachten bundelen.

Hoe kun je helpen?

1. Doneer:

Ieder van ons heeft de kracht om een verschil te maken. Elke bijdrage, hoe bescheiden ook, heeft een impact. Jouw donatie helpt bij onze nobele missie om de diagnose, behandeling en ondersteuning van kinderen met kanker en hun families wereldwijd te verbeteren.

2. Deel deze boodschap:

Kennis is macht. Hoe meer mensen op de hoogte zijn, hoe groter de impact die we samen kunnen genereren. Deel deze post en maak de wereld bewust van de noodzaak om kinderkanker te bestrijden.

If you’d like to talk about how your company could become our next partner – please email zoe.macalpine@worldchildcancer.org
or call 020 3176 7892.

Doe je mee?

Samen kunnen we de kloof in de kinderkankerzorg dichten.

DONEREN